sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Siistii Eastii Biitsii
"Mettolla mummolaan" raikasi rakkaani suusta suunnistaessamme Rastilaan retkelle. Määränpäänä merenranta ja aikeena pitää piknik. Eväänä meillä oli ruikkaria ja rypäleitä, rannalta poishoukutteluun rusinoita. Kohokohtia olivat suuret hiekkakasat joille kiipeillä ja sillalla ohi suhahtavat metrot. Tunnekuohultakaan ei vältytty. Olin vakuuttanut monta kertaa että uiminen ei nyt tulee kyseeseen ja vannonut ettei kukaan muukaan kastaudu näin kylmällä. Asia oli sillä hyvä ja leikkejä olimme jo lopettelemassa tyytyväisin mielin. No, eiköhän sinne juuri silloin laukannut lauma teinejä jotka painelivat hyiseen veteen vaatteitta, osa jopa housut ja hupparit päällä!! Topoliino tietenkin perässä hirmuisesti hohottaen kunnes mälsä mamma katkaisi kaiken kivan! Eikun rusinapaketilla paketti kasaan ja takaisin metrolle..loppui se pettymyspillityskin siinä jossain kohtaa kun tarpeeksi monta asuntovaunua ja kaivuria oli osoiteltu. Sammakkovertausta ei tullut tässä kohtaa edes mieleen mainita, mutta tärkeä tehtävä kahvimukin kantajana vaimensi viimeisenkin vinkunan :)

Siisti päivä kaikenkaikkiaan, kumpa tällainen kiireettömyys jatkuisi aina! Syksyllä siintävät työkuviot tuovat jo tummia pilviä näkökenttään..plääh.


Minkälaisia kohokohtia teidän päivänne sisälsi?:)

Bianca**

4 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Huhhuh! Hullua nuoriso... :S Mun päivän kohokohdat oli aamulla herätys kuud... eikun sehän olikin jo seitsemän, koska oltiin kesäajassa! :D Ja nyt illalla lasten nukkuessa koivet miehen hierottavana, ah. Niin ja olut! ;)

Bianca Bernard kirjoitti...

Aijai kyllä sun kelpaa :) Ja kiitos muistutuksesta, nyt kellot siirtämään..

Ocean Front Walk kirjoitti...

Ooh, siellä on kevät :) Mitä ihmettä, noi uimarit??? Oisit antanu vaa käydä vedessä, vaikka jalat paljaaks ja kahlaamaan, ois varmaan routa käännyttäny porsaan takas kuivalle maalle kohti lämpimiä kuivia sukkia ja kenkiä :D

Bianca Bernard kirjoitti...

Se on tuon pojan motoriikka vielä sen verran kokonaisvaltaista että jalkojen kastelu = mahalleen vedessä :D Onneksi kesää tulee kolisten!! Uimareita ihmettelin minäkin..vaikka oma talviturkkikin on lähtenyt maaliskuussa, on vieressä sentään ollut kuuma sauna ja kuivat vaatteet!