tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kuntosalikokemus

Jos salilla olisi pelkät laitteet ja läkähdyttävät lattaritunnit, olisi habani heikompi ja mahani muhkumpi. Liikunnanilo ei nimittäin ole se mikä minut kiskoo kuntosalilla vaan sauna!

Etenkin tällaisina kylmänkalseina päivinä houkuttaa saunan lämmössä loikoilu. Ja kun sinne asti on raahautunut, muutama liike painoillakin tulee tehtyä. Johtuneeko sattumasta vai mistä, mutta olen pukutiloissa melkein aina yksin. Eikä salinkaan puolella ahdasta tule. Sekös ei meikäläistä haittaa, kehtaa ottaa omakuvia ja läträtä kaikessa rauhassa.  Toisinaan otan mukaan kasvonaamionkin ja suoritan pienimuotoisen spa-hetken. Myös kynsienlakkaus on salirutiinini, siellä kun saa rauhassa antaa lakkojen kuivua.

Pukuhuoneen isot peilit ja tehokkaat föönit tarjoavat hyvät puitteet muullekin laittautumiselle, ompa leideille sponssattu kihartimetkin jos oikein välittää väkertää. Olen joskus suunnitellut valmistautuvani suurempaankin iltaan kuin pelkän puuron keittoon, mutta tähän asti ne muutamat etkoilut olen hoitanut pikkumies puntissa roikkuen tai kaverin kotona. Harvassa on ne pitkän kaavan kaupungilla kiertelyt illan mekkoa metsästäen, kaatuen kauneusunille kolmelta ja salaattia silppuamaan seitsemältä skumppa sihahtaen. Mutta aijai se tuntuukin ihanalta kun sellaiseen aina joskus on mahdollisuus!:)Marilyn korallia huuliin ja neonoranssia kynsiin

Mikä teidät saa salille? Vai riittääkö aika liikuntaan?
Bianca**


Ei kommentteja: