sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

HairTalk

Taannoin iltakävelyllä ollessani sain päähäni haluta otsatukan takaisin. Siinä Sokoksen Klipsin kohdalla päätin kokeilla kepillä jäätä josko leikkuuseen liikenisi aikaa. Liikenihän sitä ihan sulkemisaikaan asti ja siitä se ajatus sitten lähti. Tehdäänkin helahoito väreineen ja leikkauksineen. Kampaaja oli innoissaan niin värikäsittelystä (blondille blondimpaa) kuin peruutetun ajan täyttämisestäkin, joten olimme todellinen match made in heaven!
Tuolista tekstasin miehelle etten ehdikään iltapuurolle.. enkä nukuttamaan. Villiä!

Hiukseni ovat harventuneet harmittavasti sitten äidiksi tulon. Huomaan miten paljon leikkaus ja väri freesasivat koko ilmettä ja saivat nämä jäljellä olevat haivenetkin näyttämään kohtuulliselta kuontalolta. Monet lähipiirissäni leikkauttavat latvojaan kerran kuussa, kun omien kampaajakäyntieni välissä vilisee viikkoja ainakin triplasti enemmän. Pitäisi panostaa useammin ulkonäköön. Kaikki naiset tietävät että se maksaa itse itsensä takaisin vai mitä? :)

Miten te huollatte itseänne ulkoisesti? Antakaa turhamaisuutenne loistaa, luvan kanssa!! :)

Bianca**

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi vau:)Ihana tempaus ja upea lopputulos!

Bianca Bernard kirjoitti...

Voi kiitos!:) Ja tällaisia tempauksia suosittelen lämpimästi muillekin!

Anonyymi kirjoitti...

Upea lopputulos, wau! Innottamanasi varasin kanssa tälle viikolle kampaaja-ajan. Blondia minusta ei saa, mutta tota otsista voisi vakavasti harkita. Aivan mahtava irtiotto muuten!! -Anna

Katri kirjoitti...

Heh, tollasista iltakävelyistä mä tykkään! :D

Merja kirjoitti...

Hauskan kuuloinen ja hyvännäkönen iltakävelyn päätös! :)

Omaksi panostuskohteeksi olen seuraavaksi ajatellut ottaa kynnet. Ehkä sulta löytyis jotain vinkkejä hyviin kynsien/käsienhuoltorutiineihin tai tuotteisiin?

Bianca Bernard kirjoitti...

Hyvä Anna! Ja kannattaa ottaa kuva mukaan halutusta mallista; kampaajan ei tarvitse arvella eikä sinun pettyä:)

Bianca Bernard kirjoitti...

Joo, virkisti enemmän kuin raitis ilma;)

Bianca Bernard kirjoitti...

Kiitos Merja:) Voisin tehdä vaikka oman pikkupostauksenkin toivomastasi aiheesta..mutta sneak peakiä etukäteen jo sen verran että oliiviöljyyn sotkettu hieno sokeri saa aikaan maan mainion käsienkuorintatökötin. Sitä kun hieroo saippuan tavoin käsissään tovin ja huuhtelee lämpimällä vedellä saa silkinpehmeän lopputuloksen:)

Maria kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Oma kauneudenhoitoni on ollut alkuvuodesta vähän retuperällä, mutta viimeisin panostus ovat olleet mineraalimeikit, sekä "valojen ja varjojen" luomisen opettelu kasvoille, (vaihtelevalla menestyksellä).

Bianca Bernard kirjoitti...

Valot ja varjot tekevät ihmeitä! Ihailen aina kun meikkaajaystäväni sutii sinne tänne ja yhtäkkiä koko arkimeikki näyttää hohdokkaammalta! Itse on jotenkin arka kasvoilla laitettavien värien kanssa vaikka juuri siihen pitäisikin panostaa..