sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Sisustusta

Sisustusmakuni muovautuu melkoisesti lehdissä ja blogeissa bongaamieni juttujen mukaan. Niinpä kotoa löytyy tällä hetkellä Stringiä seinältä, Keep calm carry on-kortteja, maskingteippiä, mustavalkoinen lattia ja liitutaulu. Ne Malene Birgerin tuoksukynttilätkin voisin kotiuttaa kauneuspöydälleni. 
Industriaali ihastuttaa. Timantit toiveissa. Vanerikin viehättää.

LWM, Tampere


DomDom, Tampere
DomDom, Tampere
Siltikin muutamat mieltymykset ovat ja pysyvät, trendeihin tuijottamatta. Kulta ja koukerot, vaaleanpunainen ja vintage, piironkivanhukset ja pimeys. Ne saattavat toisinaan olla taka-alalla mutta sinnikäästi sekoitettuna viimeisimpiin villityksiin.Lastenhuoneen luulisi olevan lempikohde sisustustyylien sotkemiselle. Mutta ei,  huone on täysin hunningolla, punaisen langan puuttuessa. Ison pojan petikin pitäisi ostaa. Ja seinät sutia. Ehkä odotan, että poika itse osaa ohjata värivalinnoissa tai päättää päiväpeiton kuosin. Vekaralle vapaat kädet, kotihoidontuki kattona:)
Bianca**
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meiltä puuttuu punainen lanka yleisesti sisustuksessa,mutta lastenhuoneissa on ehkä pieni tolkku.Meidän uusin mööbeli on iso tammipöytä istuimineen.Nyt mahtuu mainiosti pitkä rivi kynttilöitä ja iso kippo tulppaaneja koristamaan pöytää.
Voih,tuo piironkivanhus on niin symppis!t.Virkku

Bianca Bernard kirjoitti...

Suuri keittiönpöytä olisi ihana, ja tulppaanit siinä!! Meillä ei ole siltä osin päivittynyt koti nuorenparin pesästä perheen paikaksi. Sentään on jatkettava malli niin että kuumat pannut ja kynttilät saa pöydänpään pienten käsien ulottumattomiin..niin silloin kun hän ei itse kiipeä pöydälle;)