perjantai 10. tammikuuta 2014

Puhdistus

Kevättä kohden alkaa käydä kuhina Vogelin ja Biottan hyllyjen välissä, greipit ja sellerit pilkistelevät naisihmisten kauppakasseista, peput ahtautuvat vieriviereen infrapunasaunoissa ja kuorintakintaat menevät kuumille kiville. Puhdistuminen puhututtaa- toiveissa toksiiniton torso. Myös minulla.

Ruokavalioni ei sisällä ainoastaan luomua ja rehua, nautin alkoholia silloin tällöin ja ahdan atsovärejäkin ainakin lauantaisin. Mitä siis tulee elimistön puhdistamiseen, tykkään täsmätuotteista. Aiemmin mainitsemani MeineBase saa täydennystä Detoxin saralla.
Kusmi detox-teetä olen juonut jo muutaman vuoden kuuriluonteisesti. Hankin sitä aikoinaan Tallinnan Kaubamajasta, missä se oli edullisempaa. Kusmia olen nähnyt myytävän myös Stockalla. Laittaa nesteet kiertämään tehokkaasti! Maku on sekoitus sitruunaa, inkivääriä ja ..no, teen makua. Jäähdytettynä maistuu mainiosti myös smoothiessa! Mmmm:)

Toinen ihanaksi havaittu täsmätuote on Decléorin kylpykuutio, jonka sain alunperin lahjaksi mutta jäin koukkuun. Sillä on detox-vaikutus ja jumalainen tuoksu!!! Kyllä virkoaa niin väsynyt vaipanvaihtaja kuin kolmenpäivänputkilainenkin!

Vartalotökötit ja muut ihon pintakäsittelyt olen jättänyt ihan minimiin. Ystäväni muistutti kemikaalien kasautumisesta elimistöön juurikin ylenpalttisen kosmetiikan käytön seurauksena ja niin vaihdoin minäkin garnierit kookokseen ja alumiinitonta andöraarmeihin.

Ja tuo tiskihanska ei ole kädessä ainoastaan rimmaavan värinsä vuoksi. Keho, mieli ja fyysinen ympäristö kulkevat yhdessä ja tukevat toisiaan! Aloittakaa vaikka imuroimalla kotiin hyvä tuoksu: ensin vaniliinisokeria tilkka maahan ja slurps imuriherran mahaan
- lopun saatte aistia itse  :)

Ihanaa viikonloppua kaunokaiset!
Terveisin,
Bianca**

2 kommenttia:

Ocean Front Walk kirjoitti...

Tämä on niin ajankohtaista täälläkin ja hauska teksti! Ehkäpä laitan raportin tulevasta Whole Foods-kauppareissusta vastineeksi. Saas nähdä onko jotain uutta ihmettä tullut ;)

Bianca Bernard kirjoitti...

Mukava olisi lukea ameriikan uutuuksista :)