sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Kylpyrutiineja ja suuria lupauksia

Minulle kylpyamme on ollut aina saunaakin suurempi plussa kodissa. Ehkä kun viimeksi mainittuun on useammin ollut mahdollisuus ja kylpyhetki puolestaan oli vain hotellilomien harvinaista herkkua. Nyt kun amme vie puolet vessan koosta, on siitä todella tullut otettua hyöty ja ilo irti. 

Lapsen kylpyyn lorahtaa lusikallinen kookosöljyä ja tuotelupauksen mukaan unettavaa Natusan Bedtime kylpysaippuaa.  

Itse olen kokeillut jos jonkinlaisia suoloja ja vaahtoja, kunnes hankin ystäväni vinkistä MeineBase-nimistä mineraalisuolaa apteekista. Kuunnelkaapa sen kaikkivoipaisuudesta:
puhdistaa,uudistaa,elvyttää,tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa. Auttaa atopian, aknen ja selluliitin hoidossa,edesauttaa munuaisten hyvinvointia. Pidempää kesälomaa se ei lupaa mutta varmasti rantapainotteisen tällä menolla!!

Eilen oli ensimmäinen kylpykerta MeineBasen kera eikä sieltä ihan vielä afrodite astellut ammeesta mutta olen toiveikas. Kylvyn jälkeen ihoa ei pestä eikä rasvata Jotain voidetta olisi ensin tehnyt mieli laittaa, mutta hetken päästä iho tuntui hyvältä. Jos sinulla ei ole kylpyammetta, suolaa voi hieroa iholle myös saunassa tai kieputtaa suolatut kehonosat elmukelmulla ja lähteä vaikka reippailemaan.(Mieluusti laittaa jotain vaatettakin vielä päälle) Mitä pidempään suola saa vaikuttaa iholla, sen tehokkaampi vaikutus.

Niin ikään hauteina, ihonkuorintana, hampaidenhoidossa ja vaikka missä käytettävällä suolalla on valitettavasti myös suolainen hinta. 29€/750g, mutta kyllähän siitä piisaa hurjan moneen kertaan. Ja lapselle myös! Lisää voi lukea tästä.

Kylvyn viimeistelee itseään maailman parhaaksi pulveriksi tituleeraava ihotalkkii(tämä vaihe jää pois tuon MeineBasen kanssa). Hankin Robert'sin Borotalcoa aina Italiassa käydessämme. Maksaa marketissa vain vaivaiset 2€! Talkkia saa varmasti myös muista maista ja netistä, Suomessa en ole törmännyt. Tuoksu tuo mieleeni lapsuuden hyväntuoksuiset MyLittle-ponyt. Tykkään! 


Millainen olisi Sinun unelmien kylpyhetki? Entäpä todellisuus?

Terveisin,
Bianca**

2 kommenttia:

Ocean Front Walk kirjoitti...

Vielä voisit tehdä Epsom suola-testin kans! Saa vissiin Ruohonjuuresta karvassuola -nimellä.
Ja mitenköhän tää ohje toimii: http://www.wikihow.com/Take-a-Detox-Bath
P.S. Saakohan USasta MeineBasea... Siellä mulla saattais olla kylpyamme käytössä :)

Bianca Bernard kirjoitti...

Joo mietin asiaa, tuo MeineBase vain vaikutti monipuolisemmalta ja siksi päädyin siihen.
Jenkeistä saa varmasti kaikkea :) Tuut sieltä sitten puhtaampana kuin koskaan ;)