maanantai 27. tammikuuta 2014

Jäätävää!

Topoliinin talvipäivän taiteilu syntyi vanukaspurkeista, vedestä ja värikkäistä luonnonmateriaaleista! Osan teimme muutaman päivän projektina, osan samalla kertaa. Kun veden antaa jäätyä kerroksittain, saa kelluvatkin ainekset (esim. lehdet) kokonaan jään sisälle. Muutoin ne jäävät pinnalle kuten kuvassa. Ei sekään ruma minun makuuni.

Laitoimme sekaan raihnaiset ruusuni, punaisia puolukoita, lehtiä ja langat joista jäädykkeet saa roikkumaan. Parvekkeella on taas uusi satsi tulossa, ideoita kun riittää! Pieni joulukalenterista saatu lumiukko ja limeviipale jäävät jäämaailmaan seuraavaksi. Keitetty vesi jäätyy kirkkaammaksi ja veden värjäyskin on vaihtoehto.

 Kertonee jotain vanukasvauhdistamme, että koristeita riitti pihankin puuhun. Tarpeeksi matalalle tietty, ettei sulaessaan kapsahda kenenkään kalloon.

Jos maaliskuu on vielä miinuksella,  parvekkeen pöytäkoristeeksi sommittelen sitruunankuoret tai kenties kokonaisen tulppaanin jään sisään maitopurkkia avuksi käyttäen! Kevättä kohti keltaista:)Terveisin,
Bianca**

4 kommenttia:

Valotar kirjoitti...

Aivan ihania! Piiiiiddääään :)

Noel kirjoitti...

Ihan sairaan hienoja :)

Bianca Bernard kirjoitti...

Kiitos, ovat kyllä myös sairaan helppoja toteuttaa :)

Bianca Bernard kirjoitti...

Tehkää tekin pihan puuhun koristeet! Ja vedestä ei aiheudu hirveää sotkuakaan ;P