torstai 30. tammikuuta 2014

Hurmaava hummus

Tänään hurautettiin hummusta purkillinen.





1prk kikherneitä
3rkl oliiviöljyä
2valkosipulinkynttä
2rkl tahinia
1tl juustokuminaa
puolen sitruunan mehu
cayennepippuria
paprikajauhetta

Huuhtele kikherneet ja soseuta öljyn kera. Lisää murskattu valkosipuli, tahini ja juustokumina. Soseuta lisäillen sitruunamehua. Lisää ripaus cayennepippuria ja sekoita. Tarjoillessa päälle sopii hyppysellinen paprikajauhetta.


 Ihanaa leivällä latva-artisokka lisukkeena. Plussaa proteiini- ja kuitupitoisuudesta. Tahinin tein itse seesaminsiemenistä ja oliiviöljystä, mutta meidän lähialepasta sitä löytyy valmiinakin.




Terveisin,
Bianca**

2 kommenttia:

Ocean Front Walk kirjoitti...

Oijoi, ku hyvää ja kätevää! Että tahinikin noin helppo itse tehdä (kallista kaupassa). Hummusta, Cuacamolea ja Pico de Galloa täälläkin vedetään :)

Bianca Bernard kirjoitti...

Joo, yllätyin itsekin helppoudesta!